Afbeelding

Carwash Kampen behaalt al vijf jaar het perfecte wasresultaat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Carwash Kampen bestaat 30 september vijf jaar en dat wordt gevierd. "Dat gaan we vieren met de klant en wij trakteren", aldus eigenaar Johan de Haan. Zo kunnen mensen via vijf verschillende kortingsbonnen profiteren van veel voordeel. Dat betekent dat mensen de komende tijd nog goedkoper uit zijn bij Carwash Kampen. De bonnen zijn tot en met 1 oktober geldig.

Carwash Kampen is in vijf jaar uitgegroeid tot de wasstraat van Kampen. "Onze handmatige voorwas stemmen we af op het vuil op de auto. We hebben verschillende soorten borstels in onze wasstraat en de waterkwaliteit is goed. Als je dat goed voor elkaar hebt, krijg je een perfect wasresultaat.  Bovendien kunnen mensen bij ons op hun gemak de auto na het wassen gratis uitzuigen. We hebben goede zuigers en er is volop ruimte."

Dat Johan de Haan geen onzin vertelt, blijkt uit het grote aantal positieve klantenreacties. "Mensen rijden vaak weg met de duim omhoog. 'Zo schoon is onze auto nog nooit geweest', krijgen we dan te horen."

Ook via internet regent het positieve reacties. "Carwash Kampen, omdat het reinigt van trekhaak tot koplampen. Van voor tot achter schoon, bij Carwash kan dat gewoon", schrijft een klant. "Super nette wasstraat, nette wasboxen, vriendelijk personeel en een uitmuntend resultaat. Zeker waar voor je geld", is een andere recensie.

Een andere klant vindt dat Carwash Kampen een Oscar verdient. "Na een wasbeurt bij jullie kan ik me weer met mijn auto vertonen." En ook deze reactie springt eruit. "Bij Carwash Kampen word je auto milieuvriendelijk gewassen en daarna kun je gratis los gaan met de stofzuiger." Een andere automobilist meldt tot slot. "Carwash Kampen, omdat er wordt gewassen met de nieuwste generatie borstels. Wassen zonder krassen."

Carwash Kampen, Carslonstraat 25 Kampen, (038) 333 82 12.