Afbeelding
www.picmaickel.nl

Hanze Tandartsen stelt zich voor met officiële opening

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hassib Kamell en Fahim Hamidi zijn twee jonge tandartsen die werken met de modernste technieken en inzichten. Onlangs openden zij hun nieuwe, eigen, praktijk Hanze Tandartsen. Niet in een statig pand maar in een open, vriendelijke, laagdrempelige, praktijk in winkelcentrum Penningkruid.

 

Op zaterdag 24 september houdt de praktijk van 13.00 tot 16.00 uur haar officiële opening. Een mooi moment om kennis te maken met de praktijk. Iedereen is welkom en er zijn hapjes en drankjes en vertier voor jong en oud.

Uit een gesprek met Hassib blijkt al snel dat hij een tandarts is die helemaal is bijgespijkerd wat betreft de laatste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. Daarnaast vindt het team het belangrijk om een fijne en leuke vertrouwensrelatie met de patiënt op te bouwen.

“Wij vinden het een uitdaging om de vrees bij angstige patiënten zoveel mogelijk weg te nemen.” Hassib en Fahim verstaan de kunst om deze patiënten gerust te stellen maar ook om hen aan het werk te zetten. Hassib: “Ik zeg altijd: Negentig procent van het werk doe je zelf. Namelijk door goed voor je gebit te zorgen met poetsen, stokeren en flossen en door adviezen op te volgen. Over een halfjaar wil ik mijn werk terug zien in de staat zoals deze na de laatste behandeling was achtergelaten. Het liefst ben ik er alleen voor de controle, want dat betekent dat we met zijn allen die zelfzorg bij de patiënt hebben weten te bewerkstelligen.”  

Wat niet wegneemt dat Hanze Tandartsen vrijwel alles beheerst op het gebied van tandheelkunde en dus niet snel zal hoeven doorverwijzen naar bijvoorbeeld een kaakchirurg. Deze tandartspraktijk maakt haar slogan ‘Uw gebit is ons visitekaartje’ graag waar. Op dat ‘kaartje’ staat tevens dat je tussen de middag altijd gewoon kunt bellen met een vraag: “Ook in de pauze nemen we de telefoon op”, besluit Hassib.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21