Afbeelding

Werken met een stralende lach bij praktijk Bleeker

Partnerbijdrages

Zoals de patiënten dagelijks de tandartspraktijk verlaten, zo gaat tandarts Potkamp er iedere dag aan het werk: met een stralende lach. "Ik voel me helemaal thuis in dit team", vertelt de jonge tandarts die sinds september de praktijk versterkt. "Ook de filosofie van de praktijk spreekt me heel erg aan. De patiënten staan hier echt centraal. We willen het de patiënt op alle manieren gemakkelijk maken, zodat ze achteraf denken: dat viel best mee."

"98 procent van de patiënten vindt het niet zo leuk bij de tandarts op bezoek te gaan", vertelt tandarts Potkamp. "In deze praktijk doen we er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Zo proberen we de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Daarnaast is het werken in een ISO gecertificeerde praktijk prettig omdat er volgens de laatste richtlijnen wordt gewerkt!”

De versterking van tandarts Potkamp voor het team kwam op het juiste moment, want Tandartspraktijk Bleeker, in juli 25 jaar in IJsselmuiden gevestigd, krijgt dankzij de goede mond-tot-mondreclame nog iedere dag nieuwe patiënten. "Bovenal ben ik blij dat tandarts Potkamp, die ook bij ons stage gelopen heeft, bij ons wilde werken", vertelt tandarts Bleeker. "Ze had aan aanbod niets te klagen." Tandarts Potkamp reageert met een stralende lach: "Ik was juist erg blij dat ik aangenomen werd. Ik wilde heel graag in deze praktijk werken."

Tandartspraktijk Bleeker

Groenendael 233-D

(038) 333 34 44

www.tandartspraktijkbleeker.nl