Afbeelding
Aangeleverd.

Bazar en rommelmarkt in Ens

Algemeen

ENS - Op zaterdag 8 oktober wordt in Ens voor de 58e keer de jaarlijkse Bazar en rommelmarkt van de protestantse gemeente ‘De Zaaier’ gehouden. Dit vindt plaats in de loods van Meine Kroes aan de Waterkant 25 te Ens .

Grote publiekstrekker is het rad van avontuur met tal van prijzen, zoals vleespakketten, rollades, salades en gerookte paling. Voorts zijn er diverse spelletjes en voor de kinderen is er een kinderhoek met een knipkaart voor verschillende activiteiten. Ook aan de inwendige mens is gedacht: er zijn oliebollen, een broodje haring of hamburger en erwtensoep te koop.

De opbrengst van de dag is bestemd voor vervanging van de glas-in-lood ramen in de kerkzaal van de gemeente. De bazar en de rommelmarkt zijn geopend van 9.30  tot 16.30 uur en van 19.30 tot 23.00 uur. Om circa 22.45 uur is er de trekking van de grote verloting met als eerste prijs een Rondvlucht voor drie personen boven de Noordoostpolder.

De entree kost 1 euro voor kinderen tot 12 jaar (incl. limonade); volwassen betalen 2 euro (incl. koffie of thee).

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden