Afbeelding
Liesbeth v.Asselt

Volop actie bij Van den Berg Interieur tijdens oktober-woonmaand-actie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na een mooie zomer komen de koude maanden er weer aan en breekt de tijd aan dat mensen meer in hun eigen huis bivakkeren. Een goede reden om het interieur onder de loep te nemen en veranderingen door te voeren. Van den Berg Interieur biedt veel inspiratie en pakt bovendien in de maand oktober uit met diverse acties.

Van den Berg is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in woning- en projectinrichting. Het vakmanschap komt volledig ten uiting in speciale ‘Berg-collectie’. Deze unieke ‘huiscollectie’, door Van den Berg Interieur samengesteld, bestaat uit tapijt, laminaat, pvc en raamdecoratie. In de oktober woonmaand kunnen mensen profiteren van een korting van maar liefst 15 procent op de Berg-collectie.

Een pvc-vloer is al te verkrijgen vanaf 47 euro per vierkante meter. Dat is inclusief egaliseren, leggen en materiaal. De presentatie van de pvc-vloeren is grondig aangepakt. Er is meer ruimte voor de mooie en grote collectie.

Ook Luxaflex staat in de woonmaand centraal. Van den Berg Interieur geeft een korting van 15 procent op alle producten van dit kwaliteitsmerk. Daarnaast hebben de duette en plissé-gordijnen nu ook een kindveilig en gemakkelijk bedieningssysteem.

Andere prijstoppers in oktober zijn de vouwgordijnen. Deze worden op maat gemaakt en zijn al vanaf 99 euro per vierkante meter te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook houten jaloezieën, al vanaf 150 euro per vierkante meter leverbaar.

Opvallend is ook de vloerkledenactie met kortingen van 10 tot wel 70 procent. Voor meer info, zie ook de advertentie in deze krant.

Van den Berg INTERIEUR

Baan 10, IJsselmuiden

www.vandenberginterieur.nl

(038) 331 37 61

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00