AGF
AGF

Van Marle vers & gemak bij de top groentewinkels van Nederland

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Twee weken geleden zijn bij De Schakel in Nijkerk de sterwinnaars bekendgemaakt van de landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2016’. Tijdens deze eerste editie verdiende Van Marle vers & gemak, uit Kampen 1 ster.

Van Marle behoort daarmee tot de top van de Nederlandse groentespeciaalzaken. De ster is het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

Van Marle vers & gemak is bekroond met 1 ster! Bij de feestelijke uitreiking maakte presentator en entertainer Jeroen Smits de sterwinnende groentespecialisten bekend. Groenteman met Ster word je volgens de organisatie niet zomaar. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de ‘achterkant’ van de onderneming, waarbij de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht, en een meetronde van de ‘voorkant’ van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart wordt getoetst.


Deskundige vakjury’s, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland.

Consumenten kunnen er bij een ‘Groenteman met Ster’ op vertrouwen dat ze een ruim assortiment aan uitstekende producten aantreffen. Ook kunnen ze hier terecht voor uitgebreid en deskundig advies, niet alleen over wat gezond is, maar ook nog eens over hoe de producten het best bereid moeten worden.

“Natuurlijk gaan we het behalen van onze ster vieren. Met onze medewerkers maar ook met onze klanten. Zij hebben meegeholpen om deze ster te bemachtigen en daar zijn wij ze zeer erkentelijk voor”, aldus een trotse Alex Man van Van Marle vers & gemak.

Van Marle vers & gemak

Lelystraat 44, Kampen 8265 BE

(038) 331 2999

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden