Afbeelding

De Stadshof bijzonder woningbouwproject in Grafhorst

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Aannemingsbedrijf KK Heutink gaat tien woningen bouwen aan de Voorstraat/Kamperzeedijk in Grafhorst. Komende vrijdag 30 september start de verkoop. Op deze dag is er vanaf 16.30 uur tot circa 18.30 uur open huis op de bouwlocatie.

Het project krijgt de naam ‘De Stadshof’. Een speelse verwijzing naar het feit dat Grafhorst in 1733 stadsrechten kreeg, maar altijd een dorp is gebleven. De Stadshof staat voor bijzonder wonen in een bestaande omgeving. Wonen in een dorp met stadsvoorzieningen vlak in de buurt.

De woningen zijn levensloopbestendig. Zo zijn de huizen makkelijk aanpasbaar. Slapen op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Het project is interessant voor verschillende doelgroepen en zeker ook voor starters. De prijzen starten al vanaf 169.000 euro op naam. Het project is zeer interessant voor mensen uit Grafhorst of Grafhorsters di e in het verleden het dorp hebben verlaten omdat ze bijvoorbeeld geen huis konden vinden in Grafhorst.

Voor het plan moeten twee oude woningen en een boerderij wijken. Deze worden gesloopt. “We hebben de buurt goed gekend in onze plannen”, zegt Rien Heutink van Aannemingsbedrijf KK Heutink. “Iedereen is enthousiast. De buurt wordt weer mooi gemaakt. Een mogelijkheid om een nieuw huis te kopen voor een breed publiek. Dit wordt een aanwinst voor Grafhorst.”

Het plan is bedacht en uitgewerkt door Koraal Vastgoed. Renes Makelaardij en Berg Makelaardij zijn belast met de verkoop. Wanneer een gewenst aantal woningen is verkocht, start Aannemingsbedrijf KK Heutink direct met de bouwwerkzaamheden.

Vrijdag 30 september gaat de verkoop van start. Vanaf 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom in een tent op de bouwlocatie. Daar zijn de makelaars Renes en Berg aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.