Afbeelding
Nick de Vries

Ingezonden: Genegeerde Raadsbesluiten

Algemeen

"Het is Gemeente Belang Kampen al meerdere keren opgevallen dat raadsbesluiten niet altijd even serieus genomen worden door het college of de ambtenaren.

Zo is er een besluit genomen om de manege van de Deltaruiters te verplaatsen naar de Ringdijk in IJsselmuiden. Ontwerp bestemmingsplan is door de Raad goedgekeurd en in procedure gebracht. Wie schetst onze verbazing als wethouder Veldhoen in de commissie RO komt vertellen dat gekeken wordt naar een locatie aan de Parallelweg!

Of het raadsbesluit om de locatie van het af te breken zwembad De Steur terug te geven aan het groen. Nu meldt wethouder Meijering dat er gesproken wordt met schietvereniging “Op de Korrel” om in de oude zwembak schietbanen te maken!

In 2010 werd een raadsbesluit genomen voor de aankoop van het terrein Kievitstraat/Haatlanderdijk en de voorwaarden waaronder Revitel het na 5 jaar terug kon komen. Nu -7 jaar na dato- is er geen uitvoering gegeven aan dat besluit maar komt er een voorstel om het 2 ton goedkoper terug te leveren!

En zo zijn er meer voorbeelden. Dat kan niet en Gemeente Belang Kampen zal het college daar dan ook op aanspreken."

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.