Afbeelding

Marcant: Bijzonder thuis in de complexe wereld van financién

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

MarCant Financieel Advies heet het nieuwe kantoor dat Marcel Blekkenhorst en Marco van Dijk in IJsselmuiden zijn begonnen. Marcant is een ander woord voor bijzonder. In de praktijk komt dat neer op bijzonder veel aandacht voor de klant, bijzonder veel verstand van de (plaatselijke) markt, maar ook nuchter.


Marcel en Marco kennen elkaar nog van hun jaren bij de Rabobank. Beiden zijn ze door de wol geverfd als het gaat om het adviseren aangaande hypotheken. Hun specialisme strekt met financiële planning, belastingadvies en verzekeringen voor zowel bedrijven als particulieren echter een stuk verder.

Marco: “Het grijpt in elkaar. Wil je de risico’s van een hypotheek afdekken dan moet je de juiste verzekering daarvoor afsluiten.” Marcel vult aan: “Een hypotheek moet ruimte laten aan toekomstige wensen en mogelijke scenario’s op het gebied van wonen, werken en inkomen. Dan komt automatisch een stuk financiële planning om de hoek kijken.”

Fiscale kennis is al even onmisbaar volgens de ervaren financieel adviseurs. Geheel onafhankelijk zijn ze ook. Ze beheren een zeer uitgebreid portfolio aan hypotheekaanbieders. Ook adviseren ze bedrijven en particulieren als het gaat om financiële planning bij bijvoorbeeld respectievelijk het opstarten van een eigen bedrijf of juist het eerder willen stoppen met werken. Marco: “Wat zijn de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid en hoe ziet de financiële situatie eruit bij overlijden van één van beiden? Die complexe zaken maken wij graag inzichtelijk. Bent u gevallen voor een huis en benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een hypotheek of wilt u gewoon kennismaken, bel dan voor een vrijblijvende afspraak.


MarCant Financieel Advies
Burgemeester van
Engelenweg 52A
IJsselmuiden
T: (038) 2020175
www.marcant-advies.nl.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17