Afbeelding

Luxury Floors gaat onder elke prijs door

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op zoek naar laminaat? Kom eens langs bij Luxury Floors. Het snelst groeiende bedrijf van Kampen biedt maar liefst vierhonderd soorten laminaat van verschillende kwaliteiten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Luxury Floors is op het gebied van laminaat de goedkoopste van Nederland.

Luxury Floors begon ruim tien jaar geleden in een pand van 30 vierkante meter. Sindsdien is het bedrijf in een enorme opwaartse spiraal terechtgekomen. Luxury Floors heeft klanten uit heel Nederland en zelfs in het buitenland. Dit succes vroeg om een ander onderkomen. Sinds enkele jaren is Luxury Floors gevestigd in een groot pand aan de Haatlanderdijk.

Veel mensen denken bij laminaat aan een bouwmarkt. “Maar wij bieden veel meer keuze en zijn veel goedkoper. We hebben alle Europese topmerken, zoals Quickstep, Egger, Kronotex, Classen en Berry Floor”, vertelt bedrijfsleider Yunus Aybek. “Bij de inkoop doen we geen zaken met de groothandel. Daardoor kunnen we een lagere winstmarge berekenen. Daarnaast kopen we groot in en kunnen we ook de prijzen laaghouden. We gaan onder elke prijs door.”

Via de overzichtelijke website luxuryfloors.nl kunnen mensen heel gemakkelijk vanuit hun luie stoel een keuze maken. Luxury Floors heeft een bezorgservice en garandeert dat bestellingen binnen 24 uur worden geleverd in Nederland, België en Duitsland.

Luxury Floors biedt altijd de laagste prijsgarantie, maar pakt de komende weken uit met extra voordeel. Bij een bestelling van 750 euro krijgen klanten een gratis luxe karpet. Bij een besteding vanaf 1000 euro worden klanten getrakteerd op een gratis exclusieve tablet. Kom langs en profiteer van deze tijdelijke aanbiedingen.

Luxury Floors

Haatlanderdijk 6D Kampen

(038) 337 40 25