Afbeelding

Warmtestore geen luchtfietserij

Partnerbijdrages

"Aan de kant, daar komt iets uit de lucht!" In vliegende vaart buitelt een parachutist naar beneden, rakelings langs het fonkelnieuwe Warmte Experience Center. Om pal voor de ingang te landen, waar burgemeester Bort Koelewijn klaar staat om de sleutel van deze 'man uit de Cloud' in ontvangst te nemen. Met deze spectaculaire en toepasselijke stunt opende, in bijzijn van zo'n tweehonderd gasten, de nieuwe fysieke winkel van Warmtestore Kampen - de grootste online haardenspecialist van Nederland.

"Tienduizend jaar geleden warmden de eerste Kampenaren zich ook aan haardvuren. Dat wij nu in staat zijn die alleroudste geschiedenis in kaart te brengen, is daaraan te danken", memoreert Koelewijn. "We zijn er trots op dat de moderne variant daarvan nu op deze plek in Kampen tot stand is gekomen. En hopen dat veel mensen hun weg hiernaartoe weten te vinden om van de sfeer en warmte te genieten!"

Ook de beide eigenaren van Warmtestore, Kampenaar Jeroen Hup en Herman van Dalfsen uit Uddel, zijn supertrots op hun nieuwe onderkomen. Van Dalfsen tekende voor het merendeel van het interieur en de opstelling van de haarden, waardoor je als bezoeker steeds wordt verrast door een nieuwe, sfeervolle setting. Van Dalfsen: "Ik denk dat we hiermee iets unieks hebben neergezet." Beleving is het toverwoord, beaamt Hup. "We wilden een huiselijke omgeving creëeren, waarin de kachel onderdeel van het totaalplaatje is."

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden