Afbeelding

Een waardige & respectvolle uitvaart hoeft niet veel te kosten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Uitvaartverzorging De Eenvoud is pas begonnen haar werkzaamheden. In verschillende functies hebben wij ervaring in de uitvaartbranche. Wij beseffen dat wij op een heel moeilijk moment in contact komen met nabestaanden die net een dierbare hebben verloren. Nabestaanden zijn vaak zwak en kwetsbaar.
Het concept waarvoor wij hebben gekozen slaat al zichtbaar aan en we hebben al veel opdrachten ontvangen. U kan bij ons terecht voor respectvolle en betaalbare uitvaarten. Bij ons komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat nabestaanden ondanks hun verdriet goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden die aanwezig zijn. Eén van de redenen dat wij hebben besloten om een uitvaartverzorging te beginnen, is dat wij vinden dat de dood nogal eens wordt uitgebuit. Dat een uitvaart geld kost, weten we allemaal. Maar dat op elk onderdeeltje van een uitvaart flink verdiend moet worden, heeft ons de ogen doen openen voor een andere werkwijze.
Wij geloven dat ieder mens uniek is en waardigheid en respect verdient. De medewerkers van Uitvaartverzorging De Eenvoud zullen dit altijd laten zien, in welke situaties zij zich ook begeven. Wij proberen in alles wat we doen een goede balans te vinden. Aan de ene kant proberen we de nabestaanden de ruimte te geven die ze nodig hebben om een goed begin te maken om te rouwen. Aan de andere kant zijn we eerlijk over de kosten. Nabestaanden hebben er niets aan om in de schulden te komen, doordat zij geld aan een dure uitvaart besteden terwijl ze dit eigenlijk niet kunnen betalen.
Wij hebben ervoor gekozen om vier duidelijke pakketten te maken met verschillende kosten. Wij denken dat wij daardoor de nabestaanden rust kunnen bieden, terwijl zij de juiste begeleiding krijgen in de dagen voordat de uitvaart gaat plaatsvinden.

Robert van Haren
Christiaan Jacobus Hölsken
Evert Schouten
Oudestraat 155-1 8261 CL Kampen
038-2022361 / 06-19441523
info@uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl
www.uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl