Afbeelding

Open huis BSO Morgenster

Partnerbijdrages

BSO Morgenster (IRIS Kindcentra) houdt donderdagmiddag 13 oktober van 16.00 uur tot 17.30 uur open huis. De organisatie vertelt: "We vinden het fijn om u te kunnen laten zien waar en hoe de kinderen zowel voor als na schooltijd worden opgevangen op BSO Morgenster. Ook vertellen we graag meer over onze werkwijze en de diversiteit aan activiteiten die we plannen."

Voor deze middag heeft het BSO een gevarieerd programma gemaakt. Zo kunnen alle dierenvrienden kennismaken en knuffelen met kleine dieren van de kinderboerderij die ons een bezoek brengen. Er is ook een workshop ’T-BAG maken’. "Wanneer kleuren je favoriete bezigheid is kun je meedoen aan de kleurwedstrijd!

De afgelopen periode hebben we ons op de BSO bezig gehouden met ‘recyclen’ en hoe je oude spullen weer opnieuw kunt gebruiken door er iets leuks van te maken. Mooie papiertjes en lintjes, knoopjes, lapjes stof, oude kralen, kranten, blikjes en doppen. We konden alles wel gebruiken. De kinderen hebben hiervan een mooie tentoonstelling gemaakt met de titel 'Nieuw van Oud' en laten die graag aan u zien."

Voor informatie met betrekking tot IRIS Kindcentra kan contact opgenomen worden met www.iriskindcentra.nl. Graag tot 13 oktober van 16.00 uur tot 17.30 uur. BSO Morgenster. Akelei 3 in Kampen.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05