Afbeelding

Samenloop voor Hoop

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - De SamenLoop voor Hoop in Kampen is in trek. Tientallen mensen hebben zich al ingeschreven voor het evenement. Denk hierbij aan: teams, survivors (eregasten), vrijwilligers en sponsors. Op 22 en 23 september 2017 vindt SamenLoop voor Hoop in Kampen plaats op Sportpark Hagenbroek.

Iedereen kan meedoen aan SamenLoop voor Hoop in Kampen. Jong en oud, vrienden, familie, collega’s en (sport)verenigingen. Maar ook artiesten en bedrijven. Iedereen op een eigen manier. Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig inschrijven als team, survivor (eregast), vrijwilliger of sponsor via www.samenloopvoorhoop.nl/kampen.

De organisatie vertelt: "Belangrijk om te vermelden is dat teams niet te lang moeten wachten met aanmelden. De eerste teamaanmeldingen zijn al binnen en er kunnen maar een maximaal aantal teams meedoen. Verzamel 10 tot 15 mensen om mee te doen als team. Zo heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Tijdens de SamenLoop wandelt altijd minstens één teamlid op het parcours. Een team kan ook iets groter zijn."

Met een lach en een traan

Jos van der Weerd, voorzitter SamenLoop voor Hoop in Kampen: "Op een SamenLoop staan we stil bij kanker en vieren we het leven. Het is een 24 uur durende wandelestafette die symbool staat voor de voortdurende strijd tegen kanker. Een lach en een traan gaan het gehele evenement samen. Het verdriet om degene voor wie men aan het lopen is, maar ook de saamhorigheid en het vieren van het leven maken SamenLoop voor Hoop tot een bijzondere ervaring voor iedereen: deelnemers, survivors (eregasten), supporters en vrijwilligers. Een bijzondere ervaring die je niet mag missen!"

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 11 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 11 uur geleden