Afbeelding

Brezo/KBS Set Up laat de punten in Emmen.

Sport

Emmen 29 oktober - Vandaag stond de uitwedstrijd in en tegen Emmen op de kalender. De voor Brezo/KBS Set Up en onbekende tegenstander. Door afwezigheid van Hans Bruins, was het Joffrey van den Belt die de coaching op zich nam.

De eerste set werd door Set Up niet goed begonnen. Er werden veel fouten gemaakt. Ballen die makkelijk te verdedigen waren liet men zo gaan. Ook blokkerend ging het regelmatig mis, wat ook de verdienste van de spelverdeler van Emmen’95 was.
Bij 15-15 deed de tegenstander een stapje extra en dat nekte Set Up. 25-20

Dat Set Up niet bij de les was, was ook te zien in de tweede set. Veel dingen gingen weer fout. Maar het was dan ook Emmen’95 die beter was. Werd er in vorige wedstrijden door Set Up serveer druk neergelegd, in deze wedstrijd was dat niet het geval. 25-20

Derde set was eigenlijk het zelfde als de eerste twee sets. Set Up zat niet in de wedstrijd. en Emmen’95 begon vrijuit te spelen. Ook deze derde set ging verloren. 25-20

Wat kan je als coach doen als het niet loopt. Er werd gewisseld maar de uitvoering in het veld was niet goed. De set ging eveneens met 25-20 naar de tegenstander.

Na drie overwinningen verliest Brezo/KBS Set Up zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Aankomende zaterdag staat (thuis) in de Oosterholthoeve, Hevoc ’89 op het programma.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 10 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 10 uur geleden