Afbeelding

College Style Kampen, voor unieke damesmode!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kent u College Style Kampen al? College Style Kampen is een damesmode winkel aan de Oudestraat 15 in Kampen.

College Style biedt damesmode voor verschillende leeftijden en stijlen. Onze labels vertegenwoordigen ieder een eigen stijl. Van klassieke items, tot nautisch, sportief, eigentijds of zakelijk. Wat de mode van College Style zo bijzonder maakt, is het feit dat onze collecties door onze eigen stylistes worden ontworpen. Ieder kledingstuk van onze eigen labels is uniek, door ons ontworpen en geproduceerd binnen Europa.

Momenteel hangt de herfst/winter collectie in onze winkel. Zo ook de nieuwe collectie van het label Emma, kenmerkend voor casual en eigentijdse mode. Een unieke collectie boordevol warme en comfortabele winteritems. Deze collectie bestaat uit mooie warme winterse kleuren, zoals donkergroen, olijfgroen, bruin, koper en brique. Bruin wordt dit najaar gezien als het nieuwe zwart, stijlvol en modieus. Binnen de collectie zijn er onder andere warme breisels verkrijgbaar, perfect om te combineren met een van de basis tricot artikelen, of met een van de mooie jurken, rokjes en tops. Wij nodigen u graag uit om de collectie te komen ontdekken!

Naast onze vier eigen labels, bieden wij ook kleding van de merken More&more en Park Lane aan om ons assortiment mee aan te vullen. Bent u opzoek naar een nieuwe outfit? Wij nemen graag de tijd om u te voorzien van een gepast advies. Daarnaast staat de koffie of thee altijd voor u klaar.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons filiaal. Graag tot ziens!

www.collegestyle.nl