Kerstpakketten bestellen voor Kika bij PLUS Anne-Jan van Dijk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hoewel het nog wel eventjes duurt, zijn ze bij PLUS Anne-Jan van Dijk al weer bezig met de voorbereidingen voor de decembermaand. Ook dit jaar hebben ze weer het voornemen om zich in te zetten voor Kika, het goede doel waar ze vorig jaar ook al een mooi bedrag voor bij elkaar hebben gespaard. De eerste actie is zelfs al op poten gezet, waarbij klanten kerstpakketten kunnen kopen voor het goede doel.

‘We hebben vorig jaar flink wat werk gehad met alle extra acties die we in de decembermaand hebben gedaan voor Kika. Maar als aan het einde van de maand er een mooi bedrag bij elkaar gehaald is, geeft dat ook wel veel voldoening. ‘ aldus Anne-Jan van Dijk; ‘We hebben het goed voor elkaar en zijn daar dankbaar voor. We willen dan ook graag wat terug doen voor een ander. Hoewel er natuurlijk heel veel mooie goede doelen zijn, blijven wij vasthouden aan Kika. Het is een kleine organisatie waardoor je wat meer zekerheid hebt dat het geld ook op de juiste plek terecht komt. Daarnaast hebben ze een concrete doelstelling. Ze willen de kans op genezing van kinderkanker terug te brengen 95%. De afgelopen jaren heeft Kika gezorgd dat er veel onderzoek gedaan kon worden naar Kika en het genezingspercentage is al flink hoger geworden in de laatste jaren. Uiteraard spreekt het voor zich dat zo’n doelstelling ons aanspreekt. Niemand verdient kanker, maar zeker kinderen niet.’

Hoewel de decembermaand nog niet gestart is, is al wel de eerste Kika-actie gestart. Op www.plus.nl/kerstpakketten kunnen klanten online kerstpakkettenbestellen. De volledige winst die op deze kerstpakketten gemaakt wordt, zal gedoneerd worden aan Kika. Er is met bijna 100 verschillende pakketten een ruime keuze en de pakketten zijn al bestelbaar vanaf 9,95 euro. De pakketten worden bezorgd en bij een bestelling boven €500,- worden de pakketten zelfs gratis bezorgd.

Naast de hele kerstpakkettenactie heeft PLUS Anne-Jan van Dijk ook het voornemen om het steeds groter wordende probleem van voedselverspilling tegen te gaan. ‘Vanaf 1 november starten wij met een nieuwe app; ‘De afgeprijsd-app’. De app is gratis te downloaden in de app store en met deze app kunnen onze klanten zien welke producten afgeprijsd zijn bij ons in de winkel. Zo hopen we deze toch nog op tijd te kunnen verkopen in plaats van dat we het weg moeten gooien.’ Houd ook www.facebook.nl/plusannejanvandijk voor meer informatie over de acties of kom naar de winkel.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21