Landelijke finale voor roomboteramandelstaaf Vermeij

Partnerbijdrages

René Vermeij, De Echte Bakker heeft een bijzonder resultaat behaald bij de landelijke Roomboter Amandelstavenkeuring van het Echte Bakkersgilde. De amandelstaven van René Vermeij werden door de onafhankelijke vakjury als 'uitmuntend' beoordeeld en kregen de maximale 5 sterren.

Vakmanschap

Het behalen van deze sterren is geen vanzelfsprekendheid. Een roomboteramandelstaaf is een seizoensspecialiteit, dus geen dagelijkse routine. Ieder jaar in september moeten de bakkers van René Vermeij weer de slag te pakken krijgen om dit product perfect te maken. De toekenning van de 5 sterren laat zien dat het ook dit jaar goed gelukt is en met deze 5-sterrenbeoordeling heeft René Vermeij een plaats in de finaleronde gehaald. In deze ronde worden de plaatsen 1, 2 en 3 bepaald.

Eigen signatuur

Het maken van een perfecte amandelstaaf is een precisiewerkje. Het bladerdeeg moet veel laagjes hebben en lekker krokant zijn en de amandelspijs moet smeuïg zijn en lekker smaken. Daar geeft René Vermeij zijn eigen signatuur mee aan dit product. De keurmeesters hebben de roomboteramandelstaaf beoordeeld op kleur, eeteigenschappen, vulling en natuurlijk smaak en konden op basis van de cijfers de vijf sterren geven. René Vermeij is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde.

René Vermeij, De Echte Bakker

Vloeddijk 46, 8261 Kampen

(038) 331 2121