Afbeelding
Niek Teune

Higher Level geeft traditiegetrouw dubbelconcert

Cultuur

(door Niek Teune)

KAMPEN – Zaterdagavond 24 december geeft gospelkoor Higher Level weer een dubbelconcert in de Stadsgehoorzaal. Het koor dat onder leiding van Ria van Dijkhorst staat, wordt ondersteund door hun vaste begeleidingsband Gware. Daarnaast zullen violist Jan Rein Palland en projectkoor Higher Level Kids te beluisteren zijn. Kaarten zijn te reserveren via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

Gospelkoor Higher Level bestaat uit mannen en vrouwen die graag over de liefde van de Heere Jezus willen zingen. Zij worden structureel begeleid door Heico Herweijer, Wouter de Goeij, Willem de Jager, Michiel Kanis en Hans van der Weide, die samen de band Gware vormen. Om het jaar wordt het dubbelconcert georganiseerd, waarbij ook altijd een speciale gast aanwezig is. Zo kan het koor een verrassend, variërend avondprogramma blijven bieden. Het thema van deze jaargang is ‘Jesus saves’.

Het koor heeft gekozen voor een dubbelconcert om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om te komen luisteren naar een concert dat anderhalf uur duurt. Het eerste concert zal om 19.00 uur starten. De aanvang van het tweede concert is 21.30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en iets te drinken. Op www.stadsgehoorzaalkampen.nl kunnen kaarten besteld worden. Kinderen van 12 jaar of jonger betalen 2,50 euro, terwijl geïnteresseerden van 13 jaar of ouder voor 9,50 euro naar binnen mogen. Meer informatie kan gevonden worden op www.higher-level.nl of op de Facebookpagina van het koor.