Afbeelding

Wijnhandel Slijterij Hengst houdt najaarswijnproeverij

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wijnliefhebbers opgelet. Op donderdag 24 november houdt Wijnhandel Slijterij Hengst van 19.00 tot 22.00 uur een uitgebreide Najaarswijnproeverij in De Leuke Hanzestad aan de IJsseldijk in Kampen. Op deze avond kunnen bezoekers kennismaken met maar liefst vijftig verschillende wijnen.

Na het succes van de wijnproeverij in het voorjaar houdt Wijnhandel Slijterij Hengst een najaarswijnproeverij. Met het oog op de naderende feestdagen of in het kader van relatiegeschenken een ideale gelegenheid voor een uitgebreide kennismaking met de ongekende mogelijkheden van Wijnhandel Slijterij Hengst. Eigenaar Sijbren Hengst heeft een veelzijdig wijnassortiment en hoopt via de najaarswijnproeverij nog meer mensen te bereiken. “Het is een open proeverij. Er is geen thema. Mensen kunnen onder deskundige leiding wijnen proeven uit ons assortiment.”

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met De Leuke Hanzestad. Tijdens de proeverij hebben mensen de keuze uit maar liefst vijftig verschillende wijnen. “Al onze bekende wijnhuizen, zoals Bodegas Salentein uit Argentinië, Errazuriz uit Chili en Laurent Miquel uit Frankrijk, zijn vertegenwoordigd.” Ook wordt er een link gelegd met eten. Slagerij van Campen, Deliweb (kaas) en Taste en Table (delicatessen) staan garant voor diverse heerlijke producten.

Bezoekers kunnen op deze speciale avond profiteren van een proeverijkorting. Alle vijftig wijnen zijn voor een speciale prijs te verkrijgen. De voorjaarswijnproeverij is vrij toegankelijk. Wijnliefhebbers en geïnteresseerden kunnen gewoon naar binnen lopen bij De Leuke Hanzestad en hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer (038) 331 09 45.