Afbeelding

Zéér effectieve topcosmetica en tóch natuurlijk! Bent u al overtuigd?

Partnerbijdrages

Vandaag de dag hechten we terecht steeds meer waarde aan de puurheid, de kwaliteit en de verdraagzaamheid van de verzorgingsproducten die we dagelijks gebruiken. Alviana natuurcosmetica voldoet aan deze drie belangrijke voorwaarden. De producten van Alviana zijn biologisch en geproduceerd volgens een erkende standaard voor natuurlijke en biologische cosmetica. Hiernaast is Alviana gecertificeerd volgens NATRUE richtlijnen, wat betekent dat ze voldoet aan de strenge richtlijnen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica.

Natuurlijke gezichtsverzorging!

De Alviana gezichtsverzorging verdeelt zich over vier bijzondere groepen voor de verschillende huidtypen. De parfumvrije Sensitive-serie, is er speciaal voor de extreem gevoelige huid. De zeer effectieve Anti-Aging Q10-producten verzorgen de rijpere en verouderde huid. Voor de droge én beschadigde huid is er de Wilde Roos-serie. De Aloë Vera-serie is de ultieme dagelijkse verzorging van de normale en gecombineerde huid.

Wij zijn al overtuigd, nu u nog!

Naast de gezichtsverzorging biedt Alviana natuurlijke verzorging voor het hele lichaam, die u nu gratis kunt proberen! De douchegel is een milde, fijn schuimende en verfrissende verzorgingsgel. De vochtinbrengende bodymilk houdt uw huid in topconditie.

Ontvang nu bij aankoop van een Alviana gezichtsverzorgingsproduct een gratis Douchegel of Bodymilk t.w.v. 5.95/9.95. Keuze uit Sensitive, Granaatappel, Wilde Rozen, Duindoorn of Limoen. Verkrijgbaar bij uw G&W GezondheidsWinkel Kampen, Oudestraat 140, 8261 CX Kampen.

Afbeelding
Eerste plekken Vrijmarkt IJsselmuiden al gereserveerd Algemeen 21 minuten geleden
Afbeelding
Het Qu&Du (dok) concert in de Burgwal (3 foto's) 3 foto's instagram 34 minuten geleden
Afbeelding
COA vraagt vergunning aan voor opvang 'Kamper' ontheemden aan Hilbert van Dijkstraat Algemeen 4 uur geleden