v.l.n.r:  Jan Hendriks AA
v.l.n.r: Jan Hendriks AA

Drie regionale accountantskantoren leggen beroepseed af

Partnerbijdrages

Het ene accountantskantoor is het andere niet, zowel in diensten waarvoor u bij hen terecht kunt als de kwaliteit die zij daarin leveren. Eén van de dingen om op te letten, is of zij de beroepseed voor accountants hebben afgelegd. Wat dat betreft is er goed nieuws voor ondernemers in Kampen en IJsselmuiden. Medewerkers van maar liefst drie kantoren legden de beroepseed af.

Onlangs legden Jan Hendriks van AccountantsGilde, Ad van der Maarel van Vivan Accountants & Adviseurs, Jos Felix van Felix Accountants & Belastingadviseurs en hun collega’s de eed af. Met deze belofte onderstrepen ze volgens Jos Felix de kwaliteit die zij in huis hebben. ‘’En wij laten hiermee ook zien dat de klant ons mag aanspreken op wat wij beloven’’, aldus Ad van der Maarel.

De kantoren hebben verder met elkaar gemeen dat ze alle expertise in huis hebben. Fiscalisten, accountants, juristen en loonadviseurs werken waar nodig samen. Dat is prettig voor klanten aldus Jan Hendriks. ‘’Ze weten dat wij hen bij ondernemingsbeslissingen zowel financieel, fiscaal als juridisch ondersteunen. Dat werkt veel prettiger dan steeds ergens opnieuw je verhaal doen en hopen dat partijen de juiste informatie naar elkaar doorspelen.’’

De Accountantseed werd op 17 mei 2016 aangenomen door de algemene ledenvergadering van de NBA, de beroepsvereniging voor accountants. Het is één van de eerste maatregelen uit het verbeterplan ‘In het Publiek Belang’ voor deze sector.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17