Afbeelding

AccountantsGilde houdt GildeSeminar over fiscale actualiteiten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

AccountantsGilde houdt op woensdag 30 november het GildeSeminar Actualiteiten en Eindejaarstips in theater de Kofferbak aan de Ambachtsstraat. Tijdens deze bijeenkomst krijgen ondernemers volop financiële tips. “De fiscale actualiteiten staan centraal. Wat gaat er veranderen? We willen mensen zo goed mogelijk voorlichten, zodat ondernemers kunnen anticiperen voordat het nieuwe jaar begint”, aldus fiscaal jurist Olaf van Dijk van AccountantsGilde.


Vorig jaar werd het GildeSeminar Actualiteiten en Eindejaarstips voor het eerst gehouden. Dit was een groot succes met een kleine honderd aanmeldingen. AccountantsGilde houdt om de twee maanden een GildeSeminar voor maximaal vijftien personen in het eigen pand aan de Gildestraat, waarbij één onderwerp centraal staat. En dat valt in de smaak. Uit een klant- en tevredenheidsonderzoek van AccountantsGilde is gebleken dat de klanten de GildeSeminars erg waarderen.
Het GildeSeminar Actualiteiten en Eindejaarstips wordt aan het eind van het jaar gehouden en is groter van opzet. Daarom fungeert de Kofferbak als locatie. AccountantsGilde wil ondernemers graag goed voorbereiden op het nieuwe jaar, want bedrijven worden ieder jaar geconfronteerd met veranderingen op het gebied van financiën. Een goed voorbeeld hiervan is het afschaffen van pensioen in eigen beheer. Ook komend jaar verandert er genoeg en dat vraagt om een goede uitleg. Ondernemers kunnen zich laten bijpraten door een bezoek te brengen aan het GildeSeminar Actualiteiten en Eindejaarstips. Zo gaan ondernemers sterker het nieuwe jaar in! Tijdens het GildeSeminar wordt het nuttige verenigd met het aangename. Dit keer wordt na afloop een wijn- en bierproeverij gehouden.
Ondernemers kunnen zich aanmelden via hun website. Of bellen met 038-4433030.