VV Kampen haalt uit

KAMPEN – VV Kampen heeft voor het eerste deze competitie een ruime overwinning behaald. Wijthmen werd met 5-0 verslagen.

Kampen begon goed, maar kon de kansen niet verzilveren. Daardoor ging de ploeg forceren en dat kwam het spel niet ten goede. Toch kwam Kampen in deze moeilijkere fase op voorsprong. In de 35ste minuut scoorde Max van Moll. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Kampen nog een steuntje in de rug. Na een afgeslagen voorzet ging Nebi Ozturk op avontuur. Hij kapte zijn man uit en legde de bal met links in de kruising.

Na rust ging Kampen op jacht naar een ruime zege. Beide ploegen waren gevaarlijk. In de 71ste minuut viel de beslissing via een treffer van Kevin Veger. Vijf minuten later maakte Van Moll 4-0. “Die twee goals vielen op een manier zoals we dat graag zien. Veel beweging tot in de zestien en daarna een goede afronding”, aldus Kampen-trainer Arjan ten Hove. Daarna kwam Kampen nog op 5-0 door een eigen treffer van Wijthmen.

Ten Hove was na afloop tevreden. “We hebben een goede overwinning behaald. We konden nu een keer door duwen en hebben ook de nul gehouden. Alles waaraan we hebben gewerkt, viel nu samen.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 21 uur geleden
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21