Afbeelding

Quintus Kunstmiddag

dinsdag 29 november 2016 0:00

Tijdens de Quintus Kunstmiddag op zaterdag 10 december staan twee dansworkshops en een schilderworkshop op het programma!

Workshop Hiphop 14.00 - 15.00 uur

Bij deze Hiphop-workshop combineert dansdocent Tushar Changoer strakke bewegingen en 'flow'. Met gekke of juist grappige bewegingen daagt hij zijn deelnemers uit en probeert zo het beste in hen naar boven te halen. Leer nieuwe moves, een te gekke choreo en laat je inspireren! Voor deelnemers vanaf 13 jaar.

Workshop Afrovibes 15.15 - 16.15 uur

Afrodans gecombineerd met Urban- en Jazz-invloeden. Dat is waar het bij de workshop Afrovibes allemaal om draait. De nadruk ligt op dynamiek, kracht, gegrondheid en energie. Voor deelnemers vanaf 13 jaar. Enne... kun je geen genoeg krijgen van dansen, schrijf je dan gewoon voor beide dansworkshops in!

Schilderen met acryl 14.00 - 16.30 uur

Na een korte uitleg over het werken met acrylverf, maak je een eigen abstract stilleven. We werken in lagen en experimenteren met materiaal en technieken. Een gezellige, creatieve en leerzame schilderworkshop, waarbij je aan het einde van de middag met een geweldig schilderwerk naar huis gaat. Aantal deelnemers: maximaal 10! Dus wees er snel bij want vol = vol!

Iedere 2e zaterdag van de maand is het Kunstmiddag bij Quintus en volg je leuke workshops voor slechts €7,50 euro per persoon, inclusief koffie en thee. Inschrijven via www.quintuskampen.nl. Meer info: 038-3371200.