Afbeelding

Dance, dance, dance tijdens Quintus Kunstmiddag

Algemeen

KAMPEN - Dance, dance, dance tijdens de Quintus Kunstmiddag op zaterdag 10 december: dansdocent Tushar Changoer verzorgt vanaf 14.00 uur spetterende dansworkshops Hiphop én Afrovibes!

Tushar Changoer studeerde ruim twee jaar geleden af aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam en kan nu al bogen op een indrukwekkend CV. Bij Quintus neemt hij sinds een half jaar met veel enthousiasme de hiphoplessen voor zijn rekening. “Bij deze workshop Hiphop combineer ik strakke bewegingen en flow. Soms zitten er ook gekke, grappige of juist vreemde bewegingen tussen om de dansers uit te dagen”, vertelt Tushar. Afrovibes is volgens hem vooral een combi van Afrodans met urban- en jazzinvloeden. “De nadruk bij deze workshop ligt op dynamiek, kracht en energie.” Hiphop is van 14.00 tot 15.00 uur, Afrovibes van 15.15 tot 16.15 uur. Beide workshops zijn voor deelnemers vanaf 13 jaar. Kun je niet kiezen? Doe gewoon met beide dansworkshops mee!

Schilderworkshop

Tijdens de Kunstmiddag van 10 december staat verder een workshop Schilderen met acrylverf op het programma van 14.00 tot 16.30 uur. Na een korte uitleg, maak je een eigen abstract stilleven. Je werkt in lagen en experimenteert met materiaal en technieken. Aan het einde van een gezellige middag ga je met een geweldig schilderwerk naar huis! Tijdens Kunstmiddagen geldt voor elke workshop: €7,50 per persoon, inclusief koffie en thee! Schrijf je snel in via www.quintuskampen.nl. Meer info: 038-3371200.