Afbeelding

Alzheimer Trefpunt gaat in op ‘intimiteit en seksualiteit’

Algemeen

KAMPEN - De eerstkomende editie van het Alzheimer Trefpunt in Kampen op 12 december heeft als thema ‘intimiteit en seksualiteit’. “Als één van de partners begint te dementeren, verandert de relatie en daarmee ook de intimiteit en seksualiteit”, aldus het Trefpunt.

“Bij de dementerende is sprake van een gedragsverandering. Op deze avond bespreken we dit thema integer en zorgvuldig. Spreker is Ria Krabbendam, die hiervoor een training heeft gevolgd bij Alzheimer Nederland.” Deze avond is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland.

De avond wordt gehouden in Woonzorgcentrum ‘De Vijverhof’, Vijverhof 19 in Kampen. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De entree en koffie/thee bij binnenkomst zijn gratis. Overige consumpties kosten een euro per stuk. Er is een collectebus voor vrijwillige bijdragen voor de organisatie van deze avonden.

Voor meer informatie: Stichting Alzheimer Trefpunt Kampen/Zwartewaterland, tel. 038 3325550, of e-mail kampen-zwartewaterland@alzheimertrefpunt.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden