John Zoetebier

KHC veel te sterk voor Hulzense Boys

KAMPEN – KHC heeft zaterdag een belangrijke zege geboekt. Promovendus Hulzense Boys werd met 5-1 verslagen.

KHC begon scherp aan het duel en al snel was het duel geen wedstrijd meer. Bij rust stond het al 4-0.

Na wat plaagstootjes was het raak in de 14e minuut via Kevin Olaria. Vijf minuten later schoot Jeffrey de Nooijer vanuit het niets de 2-0 binnen. De spits was even later weer trefzeker. Na een kapbeweging schoot hij de bal in de kruising. Daarna belandde een inzet van Olaria tegen de paal en raakten de bezoekers ook het aluminium. KHC ging door. In de 35ste minuut scoorde Ibrahim Tuncer via een rake kopbal. Vlak na rust zorgde dezelfde Tuncer, na een individuele actie, voor 5-0. Hulzense Boys deed nog wat terug door een strafschop te benutten.