Afbeelding

Midwintertocht op de step

Sport

Sfeervolle steptocht

Midwintertocht op de step

Op zaterdag 17 december wordt de al jarenlange traditionele Midwintertocht op de step georganiseerd door Stepvereniging West Overijssel waar Stepteam Zwolle en Stepteam Selles Kamperzeedijk onderdeel van zijn. Deze sfeervolle fakkeltocht is een recreatieve en sfeervolle tocht en zal dit jaar een uur eerder dan normaliter starten.

De tocht start vanaf het Scoutinggebouw Martin Gasmangroep in Kampen en zal via de stadsbrug een mooie route door de stad en door IJsselmuiden met zijn mooie landschappen maken.

Deze sfeervolle tocht duurt zo’n twee uur met een afstand van zo’n 20 en 25 km.

Al jaren zien we deelnemers die nog nooit gestept hebben en hier graag een keer kennis mee willen maken komen. Dit is een mooie manier om kennis te maken met de step en de gezellige vereniging.

Aanmelden voor de steptocht is mogelijk tot 9 december via de website: www.stepteamkamperzeedijk.nl/midwinter . Deelnamekosten voor deze steptocht bedraagt 7,00 euro per persoon.

Steps zijn te huur en na afloop is het mogelijk om (tegen betaling) mee te dineren met een heerlijke stamppot van ‘van Lente’.

Afbeelding
Eerste plekken Vrijmarkt IJsselmuiden al gereserveerd Algemeen 24 minuten geleden
Afbeelding
Het Qu&Du (dok) concert in de Burgwal (3 foto's) 3 foto's instagram 37 minuten geleden
Afbeelding
COA vraagt vergunning aan voor opvang 'Kamper' ontheemden aan Hilbert van Dijkstraat Algemeen 4 uur geleden