C1 TEAM BILJARTCLUB REIJERSDAM HARD ONDERUIT.

· leestijd 1 minuut Sport

C1 TEAM BC REIJERSDAM HARD ONDERUIT.

Het C1 team van biljartclub Reijersdam speelde een uitwedstrijd tegen Z.B.C. 2 uit Zwolle en verloor kansloos met 36-17. Geen der spelers – Albert Plender, moyenne 5.06 scoorde 8 punten, Mario Hollander, moyenne 5.06 scoorde 6 punten en Arend Bossink, moyenne 2.80 trof een tegenstander die een bijzonder goede avond en scoorde in 10 beurten 75 caramboles, Arend scoorde slechts 3 punten- kon een partij winnen. Ondanks deze gevoelige nederlaag behoudt het team de koppositie.

Het C2 team Reijersdam 2 moest naar Wilhelminaoord om tegen De Kolonie 3 te spelen en won met 27-32. Rens Jager, moyenne 3.59 en Gerrit van Vlijmen, moyenne 2.86, zorgden voor de winstpartijen. En klom door dit resultaat naar de 9e. plaats.

In de C3 B klasse speelde Reijersdam 3 de uitwedstrijd tegen De Pomerans 3 uit Zwolle en verloor met 30-27. Naomi Struijk speelde remise met een moyenne van 1.15 en Gerrit van Vlijmen, moyenne 1.70 won zijn partij, Marja Heeringa bleek de zwakke schakel in het team en scoorde met slechts een moyenne van 0.43 , 4 punten. Het team staat nu op de 2e. plaats.

In de dagcompetitie speelde Reijersdam in Oldemarkt tegen BV ’t Centrum en het team won overtuigend met 30-48. Alle vier spelers wonnen hun partij, Rens Jager, moyenne 3.60, Martin ten Hove, moyenne 2.27, Ben Wielandt, moyenne 1.96 en Wim Kars, moyenne 1.35. Op de helft van de competitie staat Reijersdam op de eerste plaats in poule D.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 7 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 13 uur geleden