VV Kampen verplettert Storica

ZWOLLE – VV Kampen heeft zaterdag een monsterzege behaald tegen HFC Storica. De ploeg van trainer Arjan ten Hove won met maar liefst 1-12.

Kampen stond na krap twintig minuten spelen op een 0-2 voorsprong. Daarna ging het rusten met een comfortabele 1-6 voorsprong. “Dan ga je de rust in met een apart gevoel”, aldus Kampen-trainer Arjan ten Hove. “Je weet dat je wint en geeft de jongens complimenten en je zegt ook dat ze er een leuke tweede helft van moeten maken. Dat hebben ze gedaan. We hebben tot het einde toe goed doorgetrokken.”

Maar liefst zeven spelers van VV Kampen vonden het net. Yunus Abyek was topscorer met vier treffers. De andere doelpunten kwamen op naam van Wesley van Winsum (2), Jogchem de Wilde (2), Nebi Ozturk, Max van Moll, Kevin Veger en Revelino Sabono. “De jongens gunden elkaar de doelpunten. Dat was de grote meerwaarde van vandaag”, aldus Ten Hove.

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 11 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 12 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 13 uur geleden