Afbeelding

Oproep vrijwilligers om te helpen bij de kerstlunch op 1e kerstdag

· leestijd 1 minuut Algemeen

Wij zijn blij met uw hulp!

Humanitas-Kampen en De Verrekijkers willen evenals in 2015 tijdens de donkere tijden rond Kerst aan hen die alleen zijn, wat warmte en gezelligheid brengen. Daarom gaan we 1e kerstdag op zondag 25 december een gezellige bijeenkomst met een kerstlunch organiseren.

Mensen, oud of jong, oorspronkelijke Kampenaren en nieuwe Kampenaren, nodigen we uit deel te nemen aan de kerstlunch. Specifiek die mensen, die met de komende Kerstdagen geen familie, vrienden of bekenden om zich heen hebben en dus onvrijwillig, als anderen in een feeststemming zijn, zelf niet de gezelligheid kunnen beleven.

Samen met vrijwilligers willen wij de kerstlunch voorbereiden en serveren. Gezellig met elkaar genieten van het eten, spreken met elkaar en luisteren naar muziek en verhalen, elkaar inspireren en zo licht brengen in een gevoelde sombere tijd van eenzaamheid.

Wilt u zich met ons inzetten?

Wilt u zich met ons inzetten om medebewoners dit licht te geven, geef u dan op. Vindt u het leuk feestelijke tafels te maken, of houdt u van koken en wilt u het voedsel klaarmaken of wilt u helpen de spullen weer op te ruimen na een goede dienst aan de medemens? Ook dan willen we dat graag van u horen.

De kerstlunch zal plaatsvinden op zondag 25 december 2016, 1e Kerstdag, in ons gebouw Levensbron aan de Vloeddijk 62 te Kampen. Van 12:30 - 15:00 uur.

We verwachten de ingrediënten, gesponsord en geleverd door Jumbo supermarkten, op donderdag 22 december. Koken van het eten kan dan op 23 en 24 december plaatsvinden en worden afgeleverd op de morgen van 25 december. Het dekken van de tafels gaan we doen op zaterdagmiddag 24 december. Op dinsdag 27 december ruimen we dan alles weer netjes op.

Doet u mee?

Stuur dan een mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar vzs.ijsseldelta@gmail.com.

Geef daarbij aan of u:

  • Tafels wilt dekken en versieren
  • Wilt koken en wat u wilt koken: voorgerecht, hoofdgerecht of toetje
  • Wilt serveren op 25 december
  • Wilt helpen met opruimen op 27 december

U kunt zich ook per brief of kaartje opgeven met vermelding van bovenstaande gegevens en voorkeur. Stuur uw brief of kaartje dan naar: Vereniging van Vrijzinnigen, Vloeddijk 62, 8261 GD te Kampen.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!