Afbeelding

Mirjam Stoof stop met haar cosmetisch instituut en gaat verder met Bewustwording Natuurgeneeskunde en Healing

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met ingang van van het nieuwe jaar is het voor Mirjam Stoof tijd om nieuwe wegen in te slaan. Zij neem dant na 22 jaar afscheid van haar Cosmetisch Instituut en gaat zich volledig richten op de natuurgeneeskunde.

Mirjam vertelt het zegt zelf het volgende er over:

Op 1 januari 2017 is het 22 jaar geleden dat ik startte met mijn bedrijf als schoonheidsspecialiste. De afgelopen jaren heb ik mij omgeschoold en sinds 2015 mag ik mij Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut noemen en ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. De afgelopen jaren merkte ik steeds meer dat het helpen van mensen op het gebied van emoties, lichamelijke klachten, voeding, bewustwording, levensvragen en dergelijke mij enorm blij maakt. Afgelopen zomer heb ik nog een opleiding voor soundhealing en meditatie gedaan. Heerlijk! Het brengt mij veel en het is fantastisch dit ook op anderen over te dragen.

Ik leer mensen onder andere te leven vanuit hun hart. Want de meeste mensen leven vanuit hun hoofd. En dat brengt onbalans en dus op termijn ziekte. Vaak vertel ik dat het belangrijk is om zaken of denkbeelden los te laten, zodat er ruimte is voor nieuwe dingen. Onder het motto ‘practice what you preach’ is nu voor mij de tijd gekomen om te luisteren naar mijn hart en los te laten. Zodat er ruimte komt voor iets nieuws. Met een dubbel gevoel laat ik mijn Cosmetisch Instituut per 1 januari dan ook over aan mijn medewerkster Nathalie.

Ik ga verder onder de naam Mirjam Stoof Bewustwording | Natuurgeneeskunde | Healing. Welke nieuwe wegen ik verder in ga slaan is ook voor mij onbekend en spannend. In ieder geval is mijn eerste energetische reis van dit jaar zeer goed ontvangen en daarom heb ik voor 2017 ook weer een fantastische reis georganiseerd. Dit keer naar de Belgische Ardennen. Zie http://www.mirjamstoof.com/energetischereis2017. Ook voor de bewustwordingsavonden, de meditaties en soundhealings die ik geef is veel animo. De data voor 2017 vind je op±

Ik wil jullie bedanken voor jullie vertrouwen in mij, mijn kennis en kunde op het gebied van de huid en mijn werkwijze daarin. Ik neem geen afscheid, maar ga graag voor een weerzien, waarbij ik mijn kennis en kunde op het gebied van de natuurgeneeskunde in kan zetten om jullie gezondheid te verbeteren of je bewust te maken van je emoties en de invloed van je leef- of werk omgeving. Want: investeren in gezondheid voorkomt ziekte!

Warme groet,

Mirjam

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00