Brezo/KBS Set Up gunt Vovem’90 geen punt.

IJsselmuiden 3 december – Na de winst van vorige week op Leeuwarden was vandaag Vovem’90 uit Emmeloord de tegenstander. Brezo/KBS Set Up is sinds vorige week de nieuwe koploper in de Derde Divisie B.

De eerste set werd afwachtend gestart. Na een aantal punten kwam het plezier in het team en liep alles op rolletjes. Elke site-out werd gescoord of moeilijk weggelegd zodat de tegenstander niet in het spel kwam. Er werd door Set Up goed verdedigd en de serve was te moeilijk voor Vovem’90. Deze set werd dan ook verdiend gewonnen. 25-18

De tweede set werd goed begonnen en was er veel plezier bij Set Up. Er werd weer een goede serve druk neergelegd waar de tegenstander geen antwoord op had. En de pass lag goed bij de thuisploeg waardoor het spelletje goed verdeeld kon worden. 25-19

De derde set was een belangrijke set voor de overwinning. Er werd sterk gestart door Set Up en bij de tegenstander lukte niet veel, waardoor men niet volop kon aanvallen.
Een set met volop fanatisme, waardoor er een lekker sfeertje ontstond. 25-20

De overwinning was een feit, maar Set Up wilde meer. Maar de laatste set werd niet goed begonnen. Er zat geen beleving meer in en aanvallend onder de maat. Na deze mindere fase, pakte Set Up de draad weer op en knokte zich als team weer terug in de set. 27-25

Door deze 4-0 overwinning blijft Brezo/KBS Set Up op de eerste plek staan in een mooie wedstrijd met veel sfeer en fanatisme. Aankomende zaterdag spelen we de uitwedstrijd in en tegen Meppel.