Afbeelding

Charis geeft benefietconcert voor Compasssion!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Het levendige koor Charis uit Dronten gaat on tour met kerst. Vanwege het succes van vorig jaar heeft het koor wederom veel locaties gevonden om te zingen. We zijn heel blij dat ze dit jaar ook weer in Kampen komen, en wel op vrijdag 9 december om 20.00 in de Nieuwe kerk (Broederweg 34).

Met heel veel zorg is er een prachtig programma samengesteld waarin er traditionele kerstliederen te horen zijn maar waarin de luisteraar ook zeker verrast zal worden door nieuwe liederen. Een avond Charis brengt u alvast in de kerstsfeer, het feest van Licht, warmte, omzien naar elkaar. Het al eeuwen oude verhaal van kerst blijft ook nu weer actueel. Het koor wordt de hele tour begeleid door een live band, staat onder leiding van Chiel Naber en heeft 17 zanger/zangeressen. Een avond Charis is een avondje uit!

Na afloop van het optreden is de eerste CD van Charis ook te koop!

Het concert in Kampen is een speciaal Benefiet concert. De toegang is gratis, maar er zal gecollecteerd worden voor Compassion. In mei 2017 hoopt Carla Drost voor Compassion een Muskathlon te gaan lopen in Oeganda. Zij zal daar een fysieke prestatie gaan leveren en de bevolking ontmoeten waar geld voor ingezameld is. Bij het concert zal een stand aanwezig zijn waar u hier van alles over kunt horen en waar u ook informatie kunt krijgen over het sponsoren van een kind.

We hopen u te ontmoeten en samen een mooie avond te beleven!

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21