Afbeelding

Gepast cadeau Sinterklaas Comité

Algemeen

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Met ingang van 1 januari volgend jaar is Stichting Sinterklaas Comité Kampen (SSCK) niet meer. Maar wat doen je dan als stichting met de centen die nog in kas zitten? Uiteindelijk vond de SSCK dat het Sinterklaasfeest in de Stadsgehoorzaal wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Het Sinterklaasfeest in De Stadsgehoorzaal werd in het leven geroepen door enkele bekende Kampenaren met als doel om in Kampen een Sinterklaasfeest te organiseren voor alle kinderen in Kampen. Dat heeft de SSCK altijd aangesproken. En dus mocht de organisatie van het Sinterklaasfeest in de Stadsgehoorzaal maandag een cheque van duizend euro in ontvangst nemen. Op deze manier wordt het laatste geld van de SSCK besteed volgens de lijn van uitgangspunten van de stichting. Op 30 november werd het Sinterklaasfeest in de Stadsgehoorzaal voor de zevende keer gehouden. Twee keer werd de Sinterklaasvoorstelling ‘De Krullen van de Sint’ opgevoerd. Er werden maar liefst 457 kaarten verkocht. Na afloop werden alle kinderen verrast met een prachtige leren bal.

Sinterklaasinitiatief

De SSCK is blij dat het dit goede Sinterklaasinitiatief kan ondersteunen met een bijdrage. Binnenkort is het over en uit voor de SSCK. Door een conflict wordt na zeventien jaar de stekker eruit getrokken bij de stichting die jarenlang een prominente rol heeft gespeeld bij de jaarlijkse intocht van Sinterklaas in Kampen.