Afbeelding
Ain Vares

Het Kruis van Jezus... volgen wij Hem al?

· leestijd 1 minuut Algemeen

Aanstaande zondagmiddag, bij leven en welzijn, is er een dienst in de SoZo vluchtelingengemeente te Kampen ( http://sozomission.nl/). Het zal gaan over het Kruis van Jezus voor jou.

Jezus stierf immers op het Kruis voor de wereld (= "kosmos'' en betekent voor iedereen) om voor alle zonden te betalen, om zondaars te verlossen en te bevrijden van angst voor de dood, uit de slavernij van de zonde en de gevangenschap van de duivel. Om ziel en lichaam te genezen en de ruines van het leven te herstellen en herbouwen.

Wanneer jij nog niet gered, behouden bent, dan is er grote hoop voor je. Jezus wacht aan de deur van je hart! Hij klopt er voortdurend op en roept naar je om die deur te openen. Als je dat doet, komt Hij binnen. Je ontvangt dan door genade een nieuw leven en een ander hart. Ook God de Vader wacht op je... Vol liefde en geduld staat Hij op de uitkijk totdat zijn dwalende zonen en dochters thuiskomen.

Jezus stierf niet alleen voor de redding van zondaren maar ook om gelovigen een leven in overvloed te geven. Hij wil dat wij dat leven, ontvangen. Dat krijgen wij als Hem navolgen in zelfverloochening en kruisdragen. Wel in de wereld maar er niet van, niet aan deze wereld gelijkvormig zijn, eigen plannen en ideeen en alles van onszelf opzij zetten voor Hem.

Lees hier meer ervover: https://www.facebook.com/events/1159526524084428/ en wees vooral welkom voor de koffie om 16.30 uur. De dienst begint om 17.00 uur.

NB Foto met toestemming van Ain Vares (www.ainvaresart.com).