VOLLE WINST TEAMS BILJARTCLUB REIJERSDAM

Sport

VOLLE WINST TEAMS BILJARTCLUB REIJERSDAM.

De drie teams van BC Reijersdam die deze week in actie kwamen, wonnen alle drie hun wedstrijd.

Op dinsdagavond kwam het C1 team van BC Reijersdam in actie in het wijkcentrum Reyersdam tegen Z.B.C. uit Zwolle en het team herstelde zich goed van de dikke nederlaag van vorige week en won met 32-23. Albert Plender, moyenne 8.21 en Arend Bossink, moyenne 5.0, zorgden voor de winstpartijen. Mario Hollander de laatste tijd niet in goeden doen verloor met een moyenne van 3.86, ver beneden zijn kunnen en scoorde toch nog 8 punten.

Woensdagavond kwamen er twee teams van BC Reijersdam in actie in het wijkcentrum. Het C2 team speelde tegen Ons Genoegen uit Hasselt en won met 29-25. Rens Jager, moyenne 6.08 en een serie van 27 caramboles, en Gerrit van Vlijmen, moyenne 1.76, zorgden voor de winstpartijen. Harry Winkeler had een slechte avond en scoorde slechts 5 punten en een moyenne van 1.71.

Het damesteam van BC Reijersdam speelde een stadsderby tegen De IJssel en won met 33-30. Anneke Rietberg moest het opnemen tegen Hans Hartog(1.32) en won met een moyenne van 1.68 en Alie Hollander won van Harrie Klumper(1.03) met een moyenne van 0.91 en Marleen Last (0.92) kwam één carambole tekort om Bertus Krabbe (1.03) te verslaan. Ze scoorde toch 9 punten.