Zwolsche Boys te sterk voor ’s-Heerenbroek

’S-HEERENBROEK – In eigen huis was ’s-Heerenbroek zaterdag niet opgewassen tegen Zwolsche Boys. De Zwollenaren wonnen met 2-3.

Voor rust liet Zwolsche Boys zien dat het een maatje te groot was voor s-Heerenbroek. De ploeg van trainer Anton Visscher ontsnapte in de eerste helft aan een grote achterstand. Na enkele gevaarlijke situaties voor het doel van ’s-Heerenbroek, kwam de thuisploeg in de 10e minuut verrassend op voorsprong. William Meuleman werd gehaakt in het strafschopgebied. Gert Kwakkel benutte de penalty.

Al snel stelde Zwolsche Boys orde op zaken. In de 20ste minuut werd een corner op fraaie wijze binnen gekopt. In de 39ste minuut viel de 1-2. Met een 1-2 ruststand kwam ’s-Heerenbroek goed weg.

Vlak na rust breidde Zwolsche Boys de score verder uit. Balverlies van Martin van Ittersum werd op fantastische wijze uitgebuit door de bezoekers. Ondanks het kwaliteitsverschil wist ’s-Heerenbroek zich toch terug te knokken. In de 60ste minuut werd een aanval van ’s-Heerenbroek afgeslagen, maar William Dekker stond op de goede plek en tikte de 2-3 binnen. Daarna ging ’s-Heerenbroek alles of niets spelen. De ploeg was enkele keren gevaarlijk, maar Zwolsche Boys trok de zege over de streep.

Gezien het beeld van de gehele wedstrijd zeker een verdiende overwinning. ’s-Heerenbroek-trainer Anton Visscher: “Zwolsche Boys was in de as een maatje te groot. Maar we gaan met een gerust gevoel de winterstop in. We doen goed mee, alle complimenten daarvoor naar de jongens toe.”