Afbeelding

Veel podiumplaatsen voor crossers AV Isala’96

Sport

KRAGGENBRUG – Atletiekvereniging Isala ’96 heeft zaterdag dertien podiumplaatsen behaald bij de twee croos van de GOK-competitie.

Rul zand, blubber, korte klimmetjes en venijnige heuvels vormden het decor van deze cross. Het werd voor de atleten een ware beproeving van het uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en kracht. In de polder grossierde Isala in eerste prijzen.

Zo gingen Noud Kanis, Valerie van Laar, Isis Visser, Cas Kanis, Soufian Tamrouti, Irene Bijman en Greet Vrijbloed met goud aan de haal. Zilver was er voor Tycho Kiel, Lars Hansman, Hugo Visser, Robert Reitsema en Henk Jan Dorgelo in hun respectievelijke categorieën. Karsten van Ommen wist als derde de finishlijn te bereiken.

Ook de overige Isala atleten wisten voor de GOK crosscompetitie 2016/2017 de nodige punten te scoren en posities te verstevigen.

De derde cross van het circuit vindt plaats op zaterdag 14 januari 2017 in Epe. Dit is tevens het open Gelders Overijssels kampioenschap en dan zijn er ook dagprijzen te verdienen.