Afbeelding

Beach Kampen zoekt nieuwe voorzitter

Algemeen

KAMPEN - Beach Kampen de stichting achter het jaarlijkse strandevenement op het Van Heutszplein is op zoek naar een nieuwe voorzitter. De oprichter/huidige voorzitter Bas Diender stopt na vier jaar met zijn functie.

Na afloop van editie 2016 heeft Diender intern aangegeven het stokje over te willen dragen. Hij hoopt van harte dat er iemand is die het kan overnemen zodat het evenement blijft bestaan. Stichting Beach Kampen realiseert jaarlijks een stadsstrand op het Van Heutszplein in Kampen waar de lokale sportverenigingen gebruik van kunnen maken. De afgelopen jaren hebben we voetbal, volleybal, hockey, korfbal, fitness en badminton gezien. "Een leuk en sportief initiatief welke inmiddels volledig gefinancierd wordt door lokale sponsoren en het organiseren van strandfeestjes (baromzet)."

De laatste editie van Beach Kampen was volgens de organisatie wederom een groot succes. “We groeien ieder jaar qua ervaring, deelnemers en bezoekers. Hier zijn we erg trots op.” aldus Diender. “Heel graag willen we dat het strandevenement jaarlijks blijft bestaan, maar om dat te kunnen realiseren hebben we een nieuwe voorzitter nodig.” Wie het voorzitterschap over wil nemen, wie iemand kent die dat eventueel wil of wie een goed idee heeft, kan contact opnemen via info@beachkampen.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00