The Wiz in BankGiro Loterij Theaterweekend

Cultuur

KAMPEN - De Stadsgehoorzaal mag het eindelijk bekend maken : d e familiemusical The Wiz is gekozen als voorstelling voor het BankGiro Loterij Theaterweekend. The Wiz is in het weekend van 20, 21 en 22 januari vier keer te zien.

Dit seizoen viert de Stadsgehoorzaal haar 125-ste verjaardag. Dat doet het theater onder meer door een grootse musical te brengen. Na Joseph, Movie2Musical en On Stage is dit de vierde productie die tot stand komt door een samenwerking van de Stadsgehoorzaal en Vuur&Vlam Produkties en dit keer pakt de voorstelling groter uit dan ooit. Aan The Wiz doen tientallen amateurs en professionals mee: 25 muzikanten, 23 kinderen en 25 zangers en dansers. Special guest is musicalster Marcel Visscher (De Gelaarsde Kat, Beauty and the Beast, Shrek) en de regie is van Wieneke Remmers (The Sound of Music, Sonneveld, NONsens). The Wiz van de Stadsgehoorzaal wordt een spectaculaire show voor de hele familie, waarbij de bezoeker compleet wordt ondergedompeld in het magische land van Oz.

Met behulp van de BankGiro Loterij is de toegangsprijs op 20, 21 en 22 januari 10 euro per kaartje. Reserveren kan op www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00