Afbeelding

By-Boo groot succes bij Seinen Meubelen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Seinen Meubelen is sinds mei dit jaar de grootste By-Boo-dealer van de wijde regio. Inmiddels kan worden gesproken van een groot succes. Veel mensen worden aangetrokken door de ruime collectie woonartikelen en woonaccessoires van By-Boo. Inmiddels presenteert Seinen Meubelen een gedeelte van de nieuwe collectie van By-Boo.

Dit jaar is Seinen Meubelen een andere weg ingeslagen. Het bedrijf richt zich nadrukkelijker op een jonger publiek, zonder afbreuk te doen aan andere doelgroepen. De lancering van By-Boo in IJsselmuiden is hiervan een goed voorbeeld. By-Boo is innovatief en super actueel. By-Boo weet te inspireren en is naast trendvolger vooral ook trendsetter. De collectie is zeer uitgebreid, van televisiemeubel tot eettafel, van schemerlamp tot wanddecoratie. En alles tegen zeer scherpe prijzen. De collectie leent zich uitstekend voor het vormgeven van een complete huiskamer. "Je wordt er gelijk door getrokken. We bieden een stijl die helemaal van deze tijd is. Het is echt een aanwinst voor onze winkel", aldus Erik Witter van Seinen Meubelen.

Seinen Meubelen gaat zich nog nadrukkelijker richten op woonkamer ideeën. Zo treft de klant binnenkort meer vloeren aan in de showroom aan de Tasveld 2 in IJsselmuiden. "Zo bieden we een totaalplaatje en kunnen we mensen inspireren", aldus Witter. Daarnaast is ook de reguliere bekende collectie zeer de moeite waard. Begin januari presenteert Seinen Meubelen diverse nieuwe collecties. Om plaats te maken voor de nieuwe collecties houdt Seinen Meubelen opruiming, waarbij de kortingen hoog kunnen oplopen. Kom langs en profiteer van veel voordeel.

Seinen Meubelen

Tasveld 2 IJsselmuiden

(038) 331 62 56

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 11 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 13 uur geleden