3Stars Scootmobielen
3Stars Scootmobielen

3Stars Scootmobielen ontzorgt de klant en biedt service aan huis

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ontzorgen dáár gaat het ons om’’, vertelt Mustafa Aksu van 3Stars Scootmobielen. De ouderen vormen zijn belangrijkste klantenkring en het nieuwe bedrijf wil het de senioren zo makkelijk mogelijk maken. Daarom verleent 3Stars Scootmobielen service-aan-huis in een cirkel van zo’n 30 kilometer rond Dronten. Dat betekent dat hij ook in de regio Kampen voorrijdt als er een probleem is met een scootmobiel.


Een telefoontje naar 3Stars Scootmobielen is voldoende: ,,Als we ‘m niet ter plekke kunnen repareren, nemen we hem mee in de bus en brengen we ’m terug als hij klaar is.’’ Desgewenst krijgt de klant een vervangende scootmobiel.
De heer Aksu hield zich altijd al bezig met scooters. Toen zijn buurman stopte met een bedrijf in scootmobielen en verschillende klanten bij hem aanklopten, zag hij zijn kans schoon. Want scooters en scootmobielen is uiteindelijk bijna dezelfde ‘tak van sport’. Inmiddels is hij dealer van het merk Kymco. ,,Dat is echt een A-merk’’, vertelt de ondernemer over de scootmobielen, die in prijs variëren van 1.300 tot 3.200 euro.
Daarnaast verkoopt hij ook tweedehands scootmobielen, rolstoelen en rollators. Service en onderhoud zijn andere belangrijke pijlers onder zijn bedrijf.

Bijzonder is ook de verhuur van scootmobielen. ,,Je betaalt één bedrag en daar zit alles in: verzekering, reparaties, onderhoud, noem maar op. Een mooie oplossing voor mensen die tijdelijk een scootmobiel nodig hebben of als je geen vergoeding van de gemeente krijgt. Want dan is twee- of drieduizend euro voor een nieuwe scootmobiel natuurlijk veel geld.’’


3Stars Scootmobielen
De Dieze 6B in Dronten
tel. 0321 - 333 049
Website: 3stars-scootmobiel.nl

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden