Afbeelding

Ivar Vinke wint JeugdRanglijstToernooi in Meppel

Sport

MEPPEL – Het tennistalent van KJLTC heeft 2016 goed afgesloten. Eind december wist het JeugdRanglijstToernooi van Meppel op zijn naam te schrijven.

Van 27-30 december werd in Meppel een JRT* tennistoernooi gespeeld. Daarin wist Ivar Vinke het toernooi te winnen in het jongens enkelspel in de categorie 11-12 jaar. In de voorrondes kwam Vinke niet in de problemen en ook de halve finale werd vrij gemakkelijk gewonnen. De finale was echter een spannende wedstrijd, waarin hij het opnam tegen Willem Veurink uit Hardenberg. De eerste set werd in een tiebreak beslist en Vinke trok de winst uiteindelijk naar zich toe met 7-6. De tweede set werd uiteindelijk met 6-0 gewonnen en daarmee ging de eindwinst naar Kampen.

De tennisser van KJLTC wordt in januari 11 jaar en speelt als eerstejaars in deze categorie. Het is zijn tweede overwinning in een JRT* toernooi dit jaar. In 2017 zal Vinke een stap omhoog zetten en gaan deelnemen aan JRT** toernooien waarin nog meer punten voor de jeugdranglijst van Nederland te winnen zijn.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden