Afbeelding

Nu een echte bril voor een prikkie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schrijver Optiek biedt tot en met 4 februari uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar een echte kwaliteitsbril voor een scherpe prijs. Tot en met zaterdag 4 februari kunnen mensen profiteren van kortingen van 30, 50 of 100 procent op alle monturen. Zo maakt Schrijver Optiek ruimte voor de nieuwe collectie. “Een echte bril voor een prikkie”, zegt eigenaar Jan Schrijver. “In onze grootse opruiming kunt u kiezen uit meer dan honderd monturen. Wees er snel bij, want op is op.


Schrijver Optiek kijkt verder dan een gewone opticien. Het team bestaat uit drie opticiens, twee contactlensspecialisten, twee montuuradviseurs en een optometrist, die bij medische problemen gemotiveerd kan doorverwijzen. Met vakkundig personeel en de nieuwste apparatuur, inclusief polastest, controle oogdruk, gezichtsveld onderzoek en netvliescontrole, is Schrijver Optiek van alle markten thuis.

brillen voor een prikkie bij schrijver optiek


Een bril van Schrijver is drie keer beter. Hij zit beter, staat beter en kijkt beter. Met deze slogan wordt niets teveel gezegd. Bij Schrijver Optiek kunt u altijd vertrouwen op een deskundige oogmeting en een degelijk advies. Zo krijgt u een bril op maat. Schrijver Optiek investeert altijd in kwaliteit, ook wat betreft de collectie. Er wordt met een kritische blik gekeken naar de materialen en de kwaliteit en ook de prijs wordt niet uit het oog verloren. Schrijver Optiek is officieel dealer van veel topmerken, zoals Silhouette, Enjoy, Dutch, Kio Yamato, Diesel, Calvin Klein, Charmant, Luxoticca, Elle, Markus T, Christian Dior, Holemans, Rodenstock, Lindenberg en Swarvoski. Er is enorm veel keuze in echte kwaliteitsbrillen. Ook voor de jeugd. Schrijver Optiek is de grootste op het gebied van kinderbrillen in heel Overijssel.


Schrijver Optiek
Markeresplein 9
IJsselmuiden
(038) 332 80 00

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 15 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 20 uur geleden