Afbeelding
Nick de Vries

Spreekuur Cultuurfonds Kampen

Cultuur

KAMPEN - Op zaterdag 28 januari wordt van 10 tot 12 uur in Café Paatje in de Stadskazerne Kampen informatie gegeven over het Cultuurfonds Kampen. Bij cultuurmakelaar Eléon de Haas kan men dan terecht met vragen over het Cultuurfonds Kampen.

Het Cultuurfonds Kampen is het fonds van en voor cultuur in de gemeente Kampen. In aanmerking voor een financiële bijdrage komen vernieuwende projecten die de cultuurdeelname in de gemeente Kampen vergroten, zich onderscheiden als het gaat om amateurkunst, streven naar samenwerking tussen instellingen, amateurkunst en professionals, en stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke bruisende en levende gemeente op de kaart zet.

In december kregen vanuit het Cultuurfonds Kampen in combinatie met het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel en Henk Jan van den Berg Fonds de volgende projecten een toekenning: Quintus met ‘Soul Power Party 2’ 5.000 euro, ‘Muziek dans en Kizz Festijn’ van Show- en Drumfanfare IJsselmuiden 2.700 euro, ‘Musical the Wiz’ van Stadsgehoorzaal Kampen 5.000 euro, ‘Intergenerationele meedoevoorstellingen’ van Stichting IJsselheem 765 euro en ‘Dromen van Kampen’ van UITverGROOT 750 euro.

De volgende indientermijn eindigt op 15 februari 2017. De aanvragen moeten worden ingediend bij het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel.

Voor meer informatie over het Cultuurfonds Kampen of ter voorbereiding van een aanvraag kan men ook contact opnemen met cultuurmakelaar Eléon de Haas, info@cultuurmakelaar.com of 06-23040169.