Afbeelding

Fantastisch Afvallen bij Leef Centrum voor Sport en Ontspanning

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afvallen of gewicht verliezen? Het maakt de meeste mensen niets uit als die schaal maar minder aangeeft, maar gewicht kwijtraken betekent niet altijd vet verliezen. Leef: "Ruim 30 jaar actief in de fitness branche hebben we veel diëten voorbij zien komen, maar veel van deze diëten misleiden de mensen die er aan beginnen want gewicht verliezen zegt niet altijd dat je vet kwijt raakt."

Hoe reageert je lichaam op minder of anders eten? Dit weten we pas als we een bodyanalyse maken. Dit wil zeggen het controleren van onze spiermassa, vet massa, visceraal vet en vochtbalans. "Dit vertelt veel over hoe ons lichaam regeert op het dieet dat je volgt. Maar hoe kun je nu verwachten dat je gezond afvalt door alleen maar te leven op een aantal eiwitshakes per dag, of een hand vol pillen?!"

Het fantastische afvalprogramma zorgt er voor dat je niet alleen maar vet afvalt, maar ook dat je spiermassa constant blijft met als prettige bijkomstigheid het compleet ontgiften van je lichaam. Het afvalprogramma is een combinatie van gezond eten, het toevoegen van een aantal supplementen en een uitgekiend trainingsprogramma.

Deze combinatie zorgt er voor dat je in 12 weken van overgewicht naar een topfit lichaam gaat. Mannen vallen gemiddeld 2 tot 2,5 kilo per week af, vrouwen tussen de 1 en 1,5 kilo per week.

Wilt u ook weten met hoeveel overgewicht u rondloopt? Kom dan zaterdag 28 Januari van 10.00 tot 14.00 naar Sportcentrum Leef aan de Reigerweg voor een gratis bodyanalyse en laat 2017 jouw jaar worden.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.