Afbeelding

Fresh Fish Corner bij de Koperen Hoogte wordt uitgebreid met all-inclusive visbuffet

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schmidt Zeevis uit Rotterdam, ‘de beste visleverancier van Nederland’, levert iedere dag verse vis aan bij de Koperen Hoogte. Haar nieuwe concept sinds eind september, de Fresh Fish Corner, wordt vanaf februari uitgebreid met een all-inclusive visbuffet.

“Op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18.00 uur kunnen gasten voor slechts 32,50 euro per persoon 2,5 uur lang onbeperkt vis eten”, legt Dennis Kronenberg uit. “Er is een uitgebreid visbuffet met een groot aanbod aan vis, schaal- en schelpdieren, salades, stokbrood en kruidenboter en de gasten krijgen een kaartje op tafel waaruit ze onbeperkt warme visgerechten kunnen bestellen.

Ook de consumpties zijn bij de prijs inbegrepen. De sfeer in de Fresh Fish Corner is niet massaal, maar gezellig. Er staat een groot aquarium in het midden van het visrestaurant en de kok bereidt in de open keuken van de Fresh Fish Corner de warme visgerechten. Er is plaats voor ongeveer vijftig personen. In de aanvangsmaand februari geldt een speciale actiekorting. Zie daarvoor de advertentie in deze krant. Een extra reden om juist nu kennis te maken met de Fresh Fish Corner van de Koperen Hoogte.

Bedrijven uit de omgeving kunnen via de website een bestelling plaatsen uit een gedeelte van het assortiment van de Fresh Fish Corner. De Fresh Fish Corner biedt daarnaast ook de mogelijkheid om overdag gewoon een lekkerbekje, kibbeling of broodje haring te nuttigen.

Volgens Dennis Kronenberg was er, naast de lunch van de Fresh Fish Corner, ook vraag naar een all-inclusive visbuffet, zeker geen onbekend concept voor de Koperen Hoogte. Gasten kunnen er namelijk ook al terecht voor een all-inclusive gourmet voor 29,50 euro per persoon en een all-inclusive buffet voor 37,50 euro per person.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05