Afbeelding

BJG Groep en CrossFit Kampen slaan handen ineen voor 'Mont Blanc Challenge Kampen 2018'

Partnerbijdrages

BJG Groep en CrossFit Kampen hebben de handen ineen geslagen om het beklimmen van de Mont Blanc voor iedereen uit de regio Kampen mogelijk te maken. Zo willen ze bijdragen aan een fit, mentaal sterk en grensverleggend Kampen. Het beklimmen van deze aansprekende berg staat gepland in juni 2018.

“Het is onze passie om mensen echt fit te maken. Bij CrossFit Kampen is het doel je totale fitheid te verbeteren. Wij variëren constant je training waarbij je functionele oefeningen doet op hoge intensiteit. Wij kunnen het mogelijk maken dat iedereen zijn grenzen kan verleggen en zelfs een berg als de Mont Blanc kan beklimmen, al hoeft dit natuurlijk niet” Aldus eigenaren CrossFit Kampen, Gert Dillen en Marlinde Pierik-Dillen, die met veel enthousiasme en passie de enigste gecertificeerde “CrossFit box” in Kampen runnen.

“Als BJG Groep willen we een aanzienlijk deel van onze winst investeren in maatschappelijke initiatieven. Bijdragen aan een fit, mentaal sterk en grensverleggend Kampen en het zelfs mogelijk maken dat een berg als de Mont Blanc beklommen kan worden past hier perfect bij.” Aldus Bart-Jan Gardebroek, eigenaar BJG Groep.

Interesse in CrossFit of het beklimmen van de Mont Blanc? Neem dan vrijblijvend contact op via www.crossfitkampen.com.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 12 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 12 uur geleden